ADVIES & MANAGEMENT IN ORGANISATIE EN VASTGOED

Barbette de Graaf heeft ruim 15 jaar ervaring in de vastgoedbranche in commerciële en managementfuncties in het commercieel onroerend goed. De laatste twee jaar is Barbette organisatieadviseur bij en DGA van Nieuwstad Advies BV. Daarvoor was zij als organisatieadviseur ruim 5 jaar werkzaam bij PricewaterhouseCoopers Advisory en diens rechtsvoorgangers. Hier was Barbette verantwoordelijk voor de Adviesgroep Vastgoed van PricewaterhouseCoopers, MT-lid van de adviesgroepen Corporaties, Bouw en Vastgoed, kernteamlid van de Real Estate Group van PricewaterhouseCoopers en redactielid van Vastgoed Update. Als organisatieadviseur richt Barbette haar focus op de vastgoedsector. Zij bedient het volledige netwerk van bouw- en vastgoedpartijen. Barbette is gespecialiseerd in vraagstukken op organisatiekundig en vastgoedinhoudelijk gebied.

 

Door dit specialisme wordt Barbette regelmatig betrokken bij onder meer het oprichten en operationaliseren van projectontwikkelorganisaties, bij het onderzoeken, voorbereiden en implementeren van fusies en samenwerkingen, waaronder PPS-en, bij het opstellen van ondernemings- en bedrijfsplannen, bij het inrichten van nieuwe bedrijfprocessen en het herinrichten van bestaande bedrijfsprocessen en bij het implementeren van risicomanagement. Ook wordt Barbette betrokken bij haalbaarheidsonderzoeken en strategische analyses van vastgoedprojecten en het opstarten en begeleiden van herontwikkelingsprocessen.

 

Barbette heeft een professionele stijl die zich kortweg laat omschrijven als analytisch, sensitief, resultaatgericht, helder en warm. Barbette komt het meest tot haar recht in complexe omgevingen en multi-partijen opdrachten.

Waarom Nieuwstad Advies?

Barbette is gespecialiseerd in vraagstukken op organisatiekundig en vastgoedinhoudelijk gebied.

Drs. B. J. de Graaf

Barbette de Graaf